Shkarkuesi i videove Pinterest: Shkarkoni video, tregime, GIF dhe imazhe të Pinterest

Download Pinterest Videos, Images, and GIFs Online

We are Working on Your URL!!

⚠️ Please Do Not Close This Page ⚠️

Mund të shkarkoni videot e Pinterest thjesht duke shkuar te shkarkuesi ynë i videove Pinterest. Ngjitni lidhjen tuaj të videos dhe Klikoni në butonin Shkarko. Videoja juaj do të shkarkohet në 1080p ose në çdo cilësi tjetër të disponueshme.

Shkarkuesi i videos Pinterest

Nëse Pinterest, duke qenë një nga platformat më të njohura të zbulimit vizual, ndodh të jetë edhe aplikacioni juaj i preferuar – padyshim që nuk jeni vetëm. Me miliarda kunja magjepsëse për të marrë frymëzim, nuk ka kurrë një moment të mërzitshëm kur kaloni nëpër interesat tuaja dhe zbuloni ato të njerëzve me të njëjtin mendim. Ka shumë të ngjarë që nëse vëreni një pin që ju pëlqen në këtë rrjet të orientuar nga shikimi, do të tundoheni ta shkarkoni gjithashtu. Ndërsa Pinterest ju lejon të shkarkoni kunjat nga tabelat pin për të mbajtur të renditur përmbajtjen tuaj të preferuar dhe të organizuar, nuk ofron veçorinë për t’i shkarkuar ato. Dhe këtu hyn shkarkuesi ynë i videove Pinterest.

Ky mjet shkarkimi i Pinterest është një zgjidhje e mahnitshme që ju lejon të shkarkoni kunjat tuaja të shënuara në galerinë e pajisjes tuaj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përdorni shkarkuesin e Pinterest në internet dhe të ruani videon tuaj të preferuar të Pinterest për t’u aksesuar jashtë linje më vonë. Pavarësisht nga lloji i përmbajtjes vizuale që dëshironi të shkarkoni, ose nga pajisja në të cilën dëshironi ta shkarkoni – shkarkuesi i Pinterest e bën punën për ju në pak minuta. E gjitha kjo falë ndërfaqes sonë interaktive, miqësore për përdoruesit; i kuruar posaçërisht për lundrimin tuaj të lehtë!

Në këtë udhëzues, ne do t’ju tregojmë gjithçka që duhet të dini rreth përdorimit të shkarkuesit Pinterest për të përfituar sa më shumë nga kjo platformë, edhe kur jeni jashtë linje. Në rast se nuk e keni përdorur Pinterest deri më sot, ne do t’ju sugjeronim nënshkruani lart tani. Të futesh në botën e tabelave virtuale shumë kreative tingëllon intriguese, kështu që çfarë po të ndalon gjithsesi?

Lexo gjithashtu:

Si të shihni kunjat e shikuara së fundi në Pinterest
Si të kërkoni për bord në Pinterest

Çfarë është një Shkarkues Pinterest?

Siç e dini tashmë, nuk mund të shkarkoni drejtpërdrejt asnjë lloj përmbajtjeje nga Pinterest dhe për fat të keq, kjo përfshin edhe videon tuaj më të dashur. Kjo është pikërisht ajo që e bën këtë Shkarkues i videove Pinterest një mjet super të dobishëm për shkarkimin e kunjave të videove pa asnjë sherr.

Pavarësisht nëse jeni një mësues që kërkon burime mësimore, një student që ka nevojë për një video të veçantë për detyrën e tij ose një prind që dëshiron të ruajë një ide tërheqëse për fëmijën e tij Ndryshim i dhomës – Shkarkuesi ynë i videove Pinterest do të jetë gjithmonë basti juaj më i sigurt. Dhe kjo nuk kufizohet vetëm në video. Ju gjithashtu mund të zgjidhni dhe shkarkoni imazhet, GIF-të dhe historitë tuaja të preferuara në hapësirën ruajtëse lokale të diskut. Kjo do të thotë që nuk duhet të mbështeteni më në bibliotekën tuaj cloud, pasi me opsionin për të shkarkuar kunjat, tani keni akses në shumë më tepër ruajtje të të dhënave jashtë linje.

Një gjë tjetër e mrekullueshme që do t’ju pëlqejë në lidhje me mjetin tonë të shkarkimit të Pinterest në internet është opsioni për të kthyer përmbajtje specifike në formate të ndryshme përpara se ta shkarkoni. Për shembull, ju mund të konvertoni një GIF në një imazh, ose anasjelltas. I gjithë procesi ynë i shkarkimit është i thjeshtë me veçori dhe përfitime që synojnë t’ju ofrojnë komoditet.

Qoftë art, modë, shëndet, stil jetese, udhëtime – ose fjalë për fjalë çdo kategori tjetër e përmbajtjes vizuale; me shkarkuesin e pinit Pinterest, nuk ka asgjë që nuk mund të shkarkohet për të qenë pjesë e listës së kamerës suaj.

Pra, pa asnjë vonesë, le të zhytemi në veçoritë dhe udhëzuesit se si duhet në seksionet e mëposhtme për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga Shkarkuesi ynë i videove Pinterest.</span

Funksionaliteti i shkarkimit të videove Pinterest

Galeria e imazheve Pinterest ka disa zgjedhje të dobishme dhe të kapshme për njohësit. Ne kemi lançuar shkarkuesin tonë të videove Pinterest duke mbajtur parasysh preferencat e përdoruesve tanë.

Ndonjëherë, mund të dëshironi të shkarkoni kunjat dhe në raste të tjera mund të dëshironi të shkarkoni një histori ose një imazh. Në çdo rast, shkarkuesi ynë i Pinterest në internet do të kujdeset për të gjitha formatet për të shkarkuar kunjat me lehtësi.

Në vijim janë funksionet kryesore të shkarkuesit tonë Pinterest:

 • Shkarkuesi i videos Pinterest
 • Shkarkuesi i imazheve Pinterest
 • Shkarkues Gif Pinterest
 • Shkarkues i historisë Pinterest

Le t’i hedhim një vështrim secilit prej tyre në detaje.

Si ndihmon Pinterest Downloader shkarkimin e videove nga Pinterest?

Shkarkuesi ynë i videove Pinterest i ndihmon përdoruesit të shkarkojnë kunjat në formatin Mp4 me cilësi të lartë falas. Ne jemi të prirur t’ju ofrojmë shkarkuesin më të mirë të Pinterest të disponueshëm në internet për t’ju ndihmuar të ruani videot e Pinterest në galerinë tuaj, diçka që Pinterest nuk ju lejon ta bëni.

Veçoritë

Në vijim janë disa nga veçoritë e shkarkuesit tonë të videos Pinterest:

 • Video me definicion të lartë me rezolucion 720p deri në 1080p (Mbështetje Full HD)
 • Shkarkim i shpejtë
 • Përpunim i besueshëm dhe efikas
 • Koha e lartë e funksionimit
 • Ruajtja dhe rimarrja e sigurt e videos
 • Aftësia për të konvertuar videot në MP4</ b> dhe formate të tjera

Lexo gjithashtu:

Si të ndiqni temat në Pinterest
Si të aktivizoni modalitetin e errët në Pinterest

Si të përdoret Shkarkues i videove Pinterest?

Shkarkuesi ynë i videove Pinterest ndjek një proces të drejtpërdrejtë dhe miqësor për përdoruesit. Videoja juaj e preferuar është vetëm disa klikime larg nga ruajtja në galerinë tuaj.

Pinterest Shkarkuesi i videos

Për të shkarkuar videot e Pinterest duke përdorur një shkarkues video Pinterest, duhet:

 • Kopjo lidhjen e videos tuaj të preferuar në Pinterest që dëshironi të shkarkoni
 • Shko te faqja jonë kryesore e shkarkimit të Pinterest
 • Ngjit lidhjen e kopjuar në fushën e dhënë
 • Klikoni në butonin “shkarko”
 • Zgjidh formatin e preferuar të videos dhe kliko “lidhja e shkarkimit”

Duke ndjekur këtë proces të thjeshtë, mund të shkarkoni lehtësisht videot e Pinterest në galerinë e pajisjes tuaj. Videoja juaj do të shkarkohet në pajisjen tuaj dhe mund të aksesohet edhe më vonë.

Shkarkuesi i imazheve Pinterest

Uebfaqja jonë mbështet gjithashtu funksionin e shkarkimit të imazheve Pinterest për t’ju lejuar të shkarkoni kunjat e përmbajtjes tuaj të preferuar në formën e imazheve HD me cilësi të lartë. Nga ato klikime piktoreske të udhëtimit deri te fotot frymëzuese të citateve, të gjitha imazhet që vlejnë për t’u shënuar tani janë lehtësisht të shkarkueshme me ndihmën e shkarkuesit tonë të Pinterest.

Veçoritë

Veçoritë kryesore të shkarkuesit tonë të imazheve Pinterest përfshijnë:

 • Qasshmëri e lehtë
 • Zgjidhje pa kosto
 • Shkarkime të pakufizuara
 • Imazhe HD me cilësi të lartë
 • Përpunim i shpejtë
 • Udhëzimet e ndjekura
 • Mbështetje pa gabime
 • Funksionalitet pa probleme
 • 100% kohë më e mirë e funksionimit

Për të përfituar sa më shumë nga shkarkuesi i imazheve Pinterest dhe për të shijuar funksionalitetin e tij optimal, përpiquni të kuptoni fillimisht se si ta përdorni. Edhe pse e kemi bërë ndërfaqen sa më të lundrueshme, është më mirë të rishikoni hapat përpara ekzekutimit.

Si të përdoret Shkarkuesi i imazheve Pinterest?

Për të shkarkuar imazhe nga Pinterest duhet:

 • Zgjidh një imazh që dëshiron të shkarkosh</ li>
 • Klikoni tre pika dhe kopjoni lidhjen e imazhit
 • Shko te shkarkuesi ynë i imazheve Pinterest</li >
 • Ngjit lidhjen tuaj të kopjuar dhe shtypni “shkarko”

Shkarkuesi i skedarëve GIF të Pinterest

Pinterest pret një shumëllojshmëri thesare vizuale. Përmbajtja në Pinterest nuk është e larmishme vetëm në kategori, por edhe në formate. Prandaj, imazhet, tregimet, GIF-të dhe videot. Skedarët GIF janë imazhe statike ose të animuara që përshkruajnë një aktivitet të shkurtër.

Shkarkuesi ynë i GIF-ve Pinterest ndihmon të shkarkoni kunjat tuaja të formatuara GIF në galerinë e pajisjes tuaj.

Veçoritë

 • Animacione GIF me cilësi të lartë
 • Shkarkim i qetë
 • Metodologji e shpejtë
 • Dizajn i thjeshtë por efektiv
 • 100% shërbim falas
 • Nuk kërkohet regjistrim paraprak
 • Shkarkim i pakufizuar GIF
 • Shkarkime sipas formatit tuaj të preferuar
 • Rezolucioni origjinal i ruajtur

Si të shkarkoni GIF duke përdorur Pinterest Downloader?

Për të shkarkuar GIF nga Pinterest, duhet të:

 • Hap Aplikacioni Pinterest
 • Eksploro GIF-të e disponueshme në furnizimin tuaj< /i>
 • Zgjidh GIF-in që dëshironi të shkarkoni
 • Klikoni tre pika dhe kopjoni lidhja e imazhit GIF
 • Shko te Shkarkuesi ynë i skedarëve GIF Pinterest i>
 • Ngjit lidhjen në interaktive</ i> kutia e fushës e shkarkuesit tonë pin
 • Klikoni buton “shkarko”

Shkarkuesi i Historisë Pinterest

Mbani gjurmët e historive tuaja dhe shkarkojini ato në diskun tuaj duke përdorur mjetin tonë të shkarkimit të historive Pinterest falas. Marrja e përditësimeve të rregullta nga ndikuesit tuaj të preferuar, ndarja e historive të tyre dhe ruajtja e tyre jashtë linje bëhet shumë më e lehtë me shkarkuesin tonë të Pinterest.

Veçoritë

 • Shkarkim i menjëhershëm
 • Shkarkimi i vizitorëve lejohet
 • Shkarkim falas i historisë
 • Runde të pakufizuara shërbimi pa ndërprerje
 • Ndërfaqja e përdoruesit e lehtë për tu naviguar
 • Mbështetje për formatin e skedarit MP4
 • Mbështetje për shumë platforma
 • Siguria e garantuar e të dhënave
 • Kohë funksionimi të besueshëm

Si të përdorni Shkarkues i Historisë Pinterest?

Shkarkimi i tregimeve të Pinterest nuk ka qenë kurrë më i lehtë më parë. Nuk do t’ju duhet të kaloni nëpër teknikat e përfshira në procesin e ekzekutuar nga shkarkuesi ynë i historive Pinterest.

Për të shkarkuar histori nga Pinterest, duhet të:

 • Vizitoni Pinterest dhe eksploroni burimin tuaj për histori që ia vlen të shkarkohen</ span>
 • Zgjidh tregimin që dëshironi të shkarkoni</span
 • Kopjo lidhjen e tregimit
 • Shko tek ne< i> Shkarkues i Pinterest Story
 • Ngjit lidhjen e historisë së kopjuar në fushën e shkarkimit</span
 • Shtypni butonin Shkarko< /i>

Si të shkarkoni video nga Pinterest duke përdorur shkarkuesin tonë të videos Pinterest në çdo pajisje? – Udhëzime të plota video

Shkarkimi i videove nga Pinterest bëhet një proces i thjeshtë për shkak të ndërfaqes sonë të lundrueshme. Shkarkuesi ynë i videos Pinterest ka një avantazh ndaj konkurrentëve për shkak të lehtësisë së tij ndaj përdoruesit dhe funksionalitetit të përmirësuar.

Së bashku me këtë, mbështetja e shumë platformave ju lejon të përdorni mjetin tonë kudo dhe në çdo pajisje që zgjidhni. Le të shpjegojmë se si të shkarkojmë videot e Pinterest në ndonjë nga pajisjet e mëposhtme:

 • PC
 • Mac
 • iPhone
 • Mobile

Si të shkarkojmë videot e Pinterest në PC/Laptop?

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter dhe vëreni një video ose një imazh që ia vlen të shkarkohet gjatë eksplorimit të furnizimit tuaj Pinterest, shkarkimi ynë i Pinterest për PC do t’ju ndihmojë këtu.</span

Për të shkarkuar videot e Pinterest në PC/Laptop, duhet:

 • Hap faqen e internetit Pinterest dhe< i> hyni në llogarinë tuaj
 • Kërko për kunjat që ju interesojnë duke përdorur fushën e kërkimit
 • Kopjo videon e zgjedhur URL nga shiriti i adresave të faqes së internetit
 • Hape shkarkuesin tonë Pinterest
 • Ngjit lidhjen në fushë</li >
 • Klikonishkarkim butoni

Si të shkarkoni videot e Pinterest në MacBook/iPad?

Nëse jeni përdorues i Macbook ose iPad dhe po eksploroni Pinterest nga MacBook ose iPad, mund të përdorni përsëri shkarkuesin tonë Pinterest për Mac për të ruajtur videot tuaja të zgjedhura në Mac tuaj ose galerinë e iPad.

Për të shkarkuar videot Pinterest në Macbook tuaj, ju duhet:

 • Hap shfletuesin safari nga MacBook/iPad juaj
 • Hyni në llogarinë tuaj Pinterest</ i>
 • Zgjidh videon që dëshironi të shkarkoni dhe </span Kopjo URL-në e videos</li >
 • Shko te tonë < b>Shkarkues video Pinterest
 • Ngjit URL-në e videos së kopjuar në fushën e kutisë së shkarkimit</ span>
 • Shtypni butoni i shkarkimit për të nisur shkarkimin

Si të shkarkojmë videot e Pinterest në iPhone?

Për të shkarkuar videot e Pinterest në iPhone, duhet të:

 • I pari hyni në llogarinë tuaj Pinterest nga iPhone juaj
 • Tani zgjidhni një video që dëshironi të shkarkoni
 • Kopjo URL-në e kësaj videoje nga shiriti i adresave</i
 • Tani vizitoni Shkarkuesin tonë Pinterest< span style=”font-weight: 400;”>
 • Ngjit URL-në e kopjuar në fushën e pranishme në faqen kryesore</ i>
 • Klikonishkarkim butoni për të nisur shkarkimin e videos Pinterest në iOS

Lexo gjithashtu:

Si të printoni tabelën në Pinterest

Si të shkarkojmë video Pinterest në pajisjet Android?

Për të shkarkuar videot e Pinterest në një telefon android, duhet të:

 • Hap aplikacionin Pinterest në celularin tuaj Android.</span
 • Hyni në llogarinë tuaj.</i.
 • Fut një pyetje kërkimi për të gjetur kunjat e interesit tuaj ose për të eksploruar furnizimi juaj.
 • Zgjidh videon që dëshironi të shkarkoni. span>
 • Kopjo URL-në e videos së zgjedhur.
 • Ngjit URL-në e kopjuar në fushën pranë butonit të shkarkimit të shkarkuesi ynë i Pinterest
 • Shtypni butoni i shkarkimit në faqen kryesore.
 • Shkarkimi do të fillojë.

 

Pyetjet e shpeshta në Shkarkuesin e Videove Pinterest

Si mund të shkarkoj video nga kunjat?
Pinterest nuk ofron shkarkim të drejtpërdrejtë nga faqen e saj siç e kemi përmendur më lart. Prandaj, Shkarkuesi ynë i pineve Pinterest ju lejon të ndiqni një metodë të thjeshtë kopjimi-ngjitje për të ndihmuar të shkarkojë kunjat drejtpërdrejt nga Pinterest. Ju mund të shkarkoni videot e Pinterest thjesht duke kopjuar URL-në të videos që dëshironi të shkarkoni dhe ngjisni atë në fushën tonë të shkarkimit dhe më pas shtypni butonin e shkarkimit.
A e mbështet mjeti ynë video Pinterest për shkarkimin mp3?
Jo, pasi njerëzit kryesisht eksplorojnë Pinterest për artet krijuese, përmbajtje edukative dhe burime frymëzuese për stilin e jetës, Konvertimi i videos Pinterest në MP3 nuk është e nevojshme në përgjithësi. Pinterest është ndryshe nga Youtube, ku videot muzikore mund t’i bëjnë njerëzit të kërkojnë një shkarkim video në format MP3. Faqja jonë e internetit ka një opsion Shkarkues video Pinterest mp4 për video me rezolucion të lartë në bëjini kunjat tuaja më interesante dhe të aksesueshme.</su_spoiler]
A e mbështet faqen tonë të internetit gjithashtu funksionin mp4 të shkarkimit të videove Pinterest?
Po, faqja jonë e internetit ka një Shkarkues video Pinterest mp4 me rezolucion 1080p.<
Si i shkarkoni GIF dhe foto nga Pinterest?
Ngjashëm me URL-në e videos, çdo imazh dhe GIF gjithashtu ka një URL të caktuar në Pinterest. Për të shkarkuar GIF nga Pinterest, duhet të kopjoni URL-në GIF dhe ngjitni atë në kutinë e fushës së shkarkuesit tonë të videos Pinterest dhe shtypni fortë> butoni i shkarkimit.
A mund të shkarkoni histori nga Pinterest?
Jo, nuk mund të shkarkosh histori nga Pinterest. Prandaj, për të shkarkuar histori nga Pinterest, mund të ndiqni metodën e lartpërmendur për shkarkuesin e historive Pinterest në këtë drejtim.
A është e sigurt të shkarkosh imazhe nga Pinterest?
Pinterest është një platformë e pasur me imazhe me foto që ngarkohen nga rajone të ndryshme nga miliona përdorues çdo ditë. Sulmet e herëpashershme të spamit ose phishing mund të kërcënojnë në mënyrë të pashmangshme të ndikojnë në performancën e faqes. Sidoqoftë, shkarkuesi ynë i imazheve Pinterest siguron siguri absolute të të dhënave dhe filtrim të malware gjatë nxjerrjes dhe shkarkimit të mediave.
A është shkarkimi i videos Pinterest falas?
Po, a nuk është e mahnitshme që shkarkuesi ynë i videos Pinterest nuk është vetëm falas, por gjithashtu ofron shkarkim të pakufizuar seanca? Nuk kërkon ndonjë regjistrim paraprak për shkarkim. Ju duhet vetëm lidhja për skedarin tuaj të shkarkimit të synuar dhe jeni gati.
A mund të shkarkoj video nga Pinterest?
Jo, për fat të keq, Pinterest nuk ka veçori të shkarkimit të drejtpërdrejtë për t’ju lejuar të ruani kunjat tuaja të zgjedhura në pajisjen tuaj lokale . Sidoqoftë, ne kemi zhvilluar shkarkuesin tonë të videos Pinterest për të kapërcyer këtë pengesë të saktë.
A janë imazhet e Pinterest pa të drejtë autori?
Jo, përveç nëse specifikohet nga ngarkuesi. Ekspertët rekomandojnë t’i drejtoheni tabelave pine që reklamohen posaçërisht si pa pagesë, përndryshe duhet të supozoni se të gjitha imazhet e organizuara nga Pinterest janë nën përdorim të licencuar të platformës. Për shkarkimin e kunjave dhe tregimeve pa të drejta autori, shkarkuesi ynë i videove Pinterest mund të jetë një mjet i dobishëm.
A mbështetet shkarkuesi i videos Pinterest nga të gjitha pajisjet?
Po, mund ta hapësh lehtësisht shkarkuesin e videos Pinterest në çdo pajisje. Mjeti ynë mbështetet nga të gjitha llojet e pajisjeve dhe platformave duke përfshirë PC Windows, Mac, Android, iOS, etj.
A është e nevojshme të instaloni ndonjë menaxher shkarkimi për të përdorur shkarkimin tonë të videos Pinterest mjet?
Nr. Nuk ka nevojë të instaloni ndonjë softuer shtesë ose një menaxher shkarkimi përpara se të përdorni shkarkuesin tonë online të videove Pinterest. Mund të hyni drejtpërdrejt në faqen tonë të internetit dhe të ndiqni metodën e kopjimit-ngjitjes siç përmendet në artikullin e mësipërm.
A mbështetet shkarkimi juaj i videove Pinterest 4k?
Jo, nuk mbështet shkarkimin e videos 4k. Megjithatë, ju mund të shkarkoni çdo video Pinterest me 1080p me saktësi 100% dhe rezultate pa ujë.
A mund të shkarkoj një video të drejtpërdrejtë të Pinterest?
Për të shkarkuar një video live nga Pinterest, duhet të prisni derisa të përfundojë me transmetimin e drejtpërdrejtë . Pastaj thjesht mund të kopjoni URL-në e asaj videoje dhe të hyni në shkarkuesin tonë të videos Pinterest për ta shkarkuar atë video të drejtpërdrejtë.
A është shkarkuesi i videos Pinterest një mjet i bazuar në renë kompjuterike?
Po, shkarkuesi ynë i Pinterest në internet është një mjet me burim të hapur, i bazuar në re, për të cilin nuk nuk kërkon ndonjë aplikacion të palës së tretë.
A ka ndonjë kufi për të shkarkuar video duke përdorur shkarkuesin tuaj të videos Pinterest?
Jo, nuk ka kufi për të shkarkuar kunjat duke përdorur platformën tonë me burim të hapur.
Cili do të jetë formati i parazgjedhur i skedarit për videot e shkarkuara nga Pinterest Pinterest Pinterest online?
Cilësia e skedarit të shkarkuar dhe formati varet nga zgjedhja juaj në momentin e shkarkimit. Shkarkuesi i videos Pinterest ofron formate të shumta për të shkarkuar kunjat si 4K, HD të plotë (1080p), MP4, etj. Nëse zgjidhni formatin e duhur, nuk do të keni më nevojë të përdorni më shkarkuesin Pinterest.

Disclaimer: All videos and images you download using our tool are downloaded from our CDN respective servers. We do not host any pirated or copyright content on our pinterest video downloader.

© 2022 All rights reserved by Pinterestvideodownloader.io